Benløse – Copenhagen 9-4

Leave a comment

08/02/2018 by Steen Houman

Det blev en enkelt sejr som forventet til Benløse, da de vandt 9-4 over Copenhagen.

Første periode var med hjemmeholdet i fuld kontrol, og de kunne have ført mere end 2-0, hvis det ikke havde været for en velspillende keeper hos Copenhagen.

Så da Benløse øgede til både 3-0 og 4-0 inden for de første 6 min af anden periode, så var den kamp færdig, ville de fleste tænke.

Men Copenhagen viste moral, og med 2 scoringer til 4-2, det ene på unge Holmsten der har været god i denne sæson så var kampen åben igen.

Copenhagen fik scoringen til 4-3 efter 3 min af sidste periode, og dermed havde de holdt Benløse fra at score i 18 min. Godt arbejde.

Men Benløse kvalitet, for da gæsterne blev ramt af en udvisning blot 40 sekunder senere, viste hjemmeholdet deres kvalitet i powerplay og så stod den 5-3, og blot 33 sekunder senere stod den 6-3.

Hjemmeholdet øgede til 8-3 inden Copenhagen fik en livlnje, en 5 min udvisning til Benløse var muligheden. Slutfasen var dog noget rod, med rødt kort og en 2+10 udvisning i kampen, så det blev ikke til noget comeback.

Jens Hagbart, Benløse:
Det var en ret uskøn kamp til tider og begge hold gjorde det ikke let for kampens dommerpar, begge hold virkede sulten på at komme i kamp igen, men samtidig også en masse trætte landsholdspillere.

Tony Taijala, Copenhagen:
Som man säger på svenska: en grinig kamp, mycket känslor. Vi startar med att ge dom två enkla mål, vi jobbar hårt..de gör ytterligare två mål i 2a perioden, sedan gör vi en stark upphämtning och är nära vid 3-4 i 3e perioden. 3-5 och 3-6 tar luften ur oss.

Benløse – Copenhagen 9-4 (2-0, 2-2, 5-2)
Benløse
Jesper Roland 2+3, Stefan Hedorf 2+0, Daniel Nygaard 1+0, Peter Pfneizli 1+0, Milan Adam 1+0, Mathias Mortensen 1+0, Mathias Glass 0+1, Frederik Pil 0+1, Nikolaj Brixager 0+1, Mathias de Fries 0+1
Copenhagen
Mads Nørregaard 2+0, Victor Holmsten 1+0, Martin Grønborg 0+2, Kasper Abildgaard 1+1, Kenneth Danielsen 0+1
Highlights fra kampen kan du se på dette link

Benløse

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blogstats

  • 653,261 hits
%d bloggers like this: