Århus – Frederikshavn 2-15

Som forventet var der ikke meget som hjemmeholdet kunne stille op, omend 1-3 efter første periode er godkendt.

19 sekunder af kampen gik der, så fik Århus en spiller udvist i 2 min, og det powerplay udnyttede Frederikshavn og de øgede da også til 0-2 et par min senere.

Hjemmeholdet fik muligheden for reducering med var ikke skarpe nok på deres powerpley, men unge Malthe Chatterton lavede sit 3.sæsonmål til 1-2 og så var Århus bedre med.

Unge Kasper Kajgaard øgede dog til 1-3 med sit 11.mål i denne sæson og så var perioden slut.

Århus kæmpede forbilledetligt og omend Frederikshavn havde bolden mest og de fleste chancer, så er Århus et hold med spillere der kan afslutte og de havde deres forsøg og det var lidt ærgeligt et selvmål blev scoringen til 1-4, for herefter ser gæsterne sig ikke tilbage og laver 11 mål i de næste 15 min.

Århus kan godt være tilfredse med at den målfarlige duo Glad/Juul bliver holdt nede på det antal mål de laver, men omvendt stærk kamp fra Kajgaard, Nordheim og Torp fra Frederikshavn.

Århus – Frederikshavn 2-15 (1-3, 0-7, 1-5)