Klar, parat og start

Leave a comment

09/11/2017 by Steen Houman

Klar, parat og start, ja Copenhagen var klar mens hjemmeholdet Hvidovre måtte sande det blev op ad bakke i første periode.

Månedens spiller i oktober Kenneth Danielsen åbnede til 0-1, og på Hvidovres første udvisning var Copenhagen skarpe og slog til i powerplay og så stod den 0-2, og da Copenhagen lukkede kort før pausen til 0-3, så var det opad bakke for Hvidovre.

De kom stærkt ud, og var skarpe i powerplay, for 3 udvisninger til Copenhagen, blev udnyttet 2 gange af Hvidovre, og halvejs i kampen var opgøret så helt åbent med stillingen 2-3.

Hjemmeholdet gjorde det svært for sig selv og to gange måtte de spille 3 mod 5, uden at Copenhagen udnyttede den gyldne mulighed.

Kenneth Danielsen blev skarpretteren igen og scoringen til 2-4 satte hjemmeholdet under pres, 25 sekunder efter Hvidovre tog deres timeout kom bonus til 3-4 ved dagens tomålsskytte Mathias Thorsen, men i det massive pres mod Copenhagen i slutfasen holdt gæsterne ud, og kunne score til 3-5 14 sekunder før tid.

Hvidovre – Copenhagen 3-5 (0-3, 2-0, 1-2)
Hvidovre
Rasmus Madsen 1+0, Mathias Thorsen 2+0, Jannick Engelhardt 0+1, Casper Christensen 0+1,
Copenhagen
Kenneth Danielsen 3+0, Casper Abildgaard 0+2, Mads Nørregaard 1+0, Jon Beck 1+0, Rasmus Lilleballe Poulsen 0+1, Simon Bondo 0+1

floorball-23

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blogstats

  • 636,078 hits
%d bloggers like this: