Topkamp i Rødovre

Leave a comment

29/10/2017 by Steen Houman

Der var fuld knald på kampen da Rødovre hjemme mødte Frederikshavn, hvor vinderen af kampen kunne sætte sig på førstepladsen.

0-0 efter første periode kunne tyde på stillingskrig og to hold der godt ville se hinanden an, men nej, Frederikshavn trykkede på med tre kæder og havde Andreas Glad retur efter sin forstuvning, mens Rødovre kørte på med to kæder.

Der var fuld fart på, men utrolig nok stod den 0-0.

Faktisk skulle vi hen til midten af kampen før den første scoring kom, og begge trænere må have funderet over om 0-0 kunne holde, og hvem der først ville tabe koncentrationen og lave fejl.

Det blev unge Kajgaard, der satte sit 5.sæsonmål og bragte Frederikshavn foran 0-1, den holdt næsten perioden ud, men hjemmeholdets Marko Krogsgaard der igen var god, satte udligningen til 1-1 blot 22 sekunder før perioden sluttede.

1-1 inden de sidste 20 min af kampen, og begge hold har nok snakket om ikke at begå dumme fejl men bevare roen og tålmodigheden i denne topkamp.

Rødovre bragte sig på 2-1 inden Frederikhavn fik udlignet.

Haluret havde sneget sig op på 49.31 inden næste scoring, som skulle blive den første af 6 der fulgte, og hvor Rødovres angrebsesser Kleczewski og Dalkvist viste skarphed.

For på to scoringer af netop Kleczewski kom Rødovre på 4-3 med små 5 min  igen, og Frederikshavn måtte frustreret se et mål fra Andreas Glad annuleret for høj stav!

Gæsterne manglede målet, og Frederikshavn tog en timeout i tiden 57.21.

Ud røg Anders Kjær i Frederikshavnmålet, Kjær viste højt niveau i kampen.

Frederikshavn spillede 6 mod 5 og det lykkedes ikke som ønsket, for Jannik Dalkvist var kvik og lagde bolden to gange i tomt net og kronede en god kamp med 2+2.

Slutteligt fik Anders Jørgensen reduceret til  6-4.

Dermed satte Rødovre sig på førstepladsen med deres 7.sejr i streg, og satte en tyk streg under at de mener det seriøst med guldambitionerne.

Kampen viste hvilket højt niveau de bedste hold i Danmark har

Claus Nisbeth, Rødovre
En tæt affære, hvor vi leverede sæsonens hidtil bedste holdpræstation. Vi arbejdede os ind i kampen, og da tingene skulle afgøres, steppede Andreas Kleczewski og Jannik Dalkvist op med 2 mål hver.
Den “gamle” Anders Kjær viste målmandsspil på meget højt niveau, og jeg er ikke i tvivl om, at han kommer til at vinde kampe for Blackhawks denne sæson.

Søren Frederiksen, Frederikshavn
Det var en tæt kamp, hvor personlige fejl gjorde udslaget. Rødovre er et stærkt hold, der straffe vores fejl. Jeg ser os have momentum, på skift i kampen og hvis vi bliver bedre, til at udnytte disse perioder, vil vi kunne nå langt i år.

Rødovre – Frederikshavn 6-4 (0-0, 1-1, 5-3)
Rødovre
Jannik Dalkvist 2+2, Andreas Kleczewski 2+0, Marko Krogsgaard 1+1, Marek Valachovic 1+0, Claus Nisbeth 0+1
Frederikshavn
Nicolai Flyvholm 0+2, Kasper Kajgaard 1+0, Jonathan Velgaard 1+0, Anders Jørgensen 1+0, Andreas Glad 1+0, Rasmus Larsen 0+1, Niklas Juul 0+1

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blogstats

  • 636,078 hits
%d bloggers like this: