Benløse – Skanderborg 18-1

Leave a comment

22/10/2017 by Steen Houman

Det var ikke ligaen værdig, for Skanderborg stillede med blot 6 markspillere til dagens kamp!

Ligaen i dag, der går det ikke at stille op med 6 markspillere, så kan ingen vinde, ej heller top mod bund, såfremt at bunden holder en ok kondition.

Skandale Skanderborg eller?

For klubben havde faktisk gjort deres for at få flyttet kampen, men svaret var nej fra forbundet!

Udfordringen for Skanderborg var arbejde, studie og rejser og med en del selvstændige i truppen, så blev de bare ramt, og der kommer en kamp mere, hvor Skanderborg igen må stille en decimeret trup.

Det er øv for ligaen, med et sådan resultat, men konklusionen er at, så er floorball ikke større, selvfølgelig skal ligaen blive bedre, men ligaen har et ok niveau, så det går ikke at hive Fedtmule med til kampe, og Skanderborg skal roses for på forbavsende kort tid, at have etaleret et ligahold og de er igang med at få spillere i gang via ungdommen.

Men klubben er ikke som andre, og kan ikke hive andre op.

Så et kampreferat, ja der er ikke meget at sige, skanderborg kæmpede og løb, men der er intet at gøre med 6 mand, Philip Olsen lavede det ene mål, mens Benløse

Jens Hagbarth, Benløse

Mathias Nordmann, Skanderborg:
For os var det en svær kamp, vi havde mange afbud grundet arbejde, rejse samt studie. Det betød, vi tog 7 mand afsted inklusiv målmand. Vi testede et lidt anderledes forsvarssystem, som i perioder fungerede rigtig godt, men grundet de få mand, mistede vi vores markeringer. Det blev værre jo længere vi kom ind i kampen. Benløse spillede en god kamp med et højt tempo på deres tre kæder. Det kunne vores 6 mand ikke følge med i.

Benløse – Skanderborg 18-1 (4-1, 6-0, 8-0)
Benløse
Jesper Roland 2+3, Mathias Glass 2+3, Peter Pfneiszli 3+1, Mathias de Fries 3+1, Mikkel Christensen 2+1, Nicholas MacCabe 2+1,  Rasmus Poulsen 2+0, Mark Bek 1+1, Milan Adam 1+1, Benjamin Sørensen 0+1,  Kasper Dajl 0+1, Frederik Pil 0+1, Anders Christensen 0-1
Skanderborg
Philip Olsen 1+0, Jesse Fortunato 0+1

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blogstats

  • 636,078 hits
%d bloggers like this: