Optakt weekendens kampe

Leave a comment

18/10/2017 by Steen Houman

Der er fuldt program til weekendens kampe, og der er flere interessante opgør i vente.

Skal du have et overblik over ligaen så kig med her.

Copenhagen – Sunds
Det er rækkens nummer 4 og 5 der mødes, og for Copenhagen bliver det en kamp hvor de for alvor kan se hvor de står i forhold til top 4! For Sunds burde være den tak bedre end hjemmeholdet, som på egen bane, nok gerne vil udfordre dette.
Hos Copenhagen har Kenneth Danielsen og Kasper Abildgaard været gode og spillere som Martin Grønborg, Victor Holmsten og Rasmus Lilleballe fået plusser i min bog, og i målet skal Rasmus Engelhardt Frie vise han holder niveau mod et Sundshold, der har mange gode spillere der kan afslutte.

For nok er Sunds farlige med Mikkel Skov, der laver point efter behag, men truppens øvrige spillere er bedre end sidste sæson. Hold øje med Simon Lauridsen der har været god, samt Mathias Bust der spiller med overblik på backen og så har Sunds en del unge spillere.

Frederikshavn – Helsingør
Her kan jeg være bekymret for gæsterne, for hvem de foreløbig blot har lavet 11 mål, og med Nicolai Bech muligvis ude med skade, så hænger meget på Nicolai Hammer (3 mål mod Hvidovre).
Frederikshavn vil spille hurtigt og offensivt, og de vil trykke gæsterne i bund, så det bliver one way traffic i Arena Nord.
De mange mål der må forventes fra hjemmeholdet, kan faktisk være muligheden for Helsingør at få lavet et par mål, for markeringerne kan let slippe med en stor føring.

19-6 vandt Frederikshavn over Århus i denne sæsons mest målrige kamp, den rekord kan falde!

Hvidovre – Århus
Skal du vælge en kamp at se, så må jeg anbefale denne, for det er rundens mest interessante kamp.
Før sæsonstart tippede jeg begge hold til at kæmpe om nedrykning, og specielt Århus som det tynde øl og Hvidovre med en meget smal trup.

Hvidovre har virkelig vist format, og træner Søren Jønsson der trådte til ugen inden ligaen startede har sagt, vi skal finde Hvidovre attack værdierne frem. Det har Hvidovre i den grad gjort, og hatten af for hele truppen. En spiller som Rasmus Madsen lavede 8 point sidste sæson, det har han allerede lavet nu.
Hvidovre har vist format, og de skal i denne kamp slå Århus, for at skabe afstand til de to nederste nedrykningspladser.

Århus derimod, vil mere end gerne stikke en pind i hjulet på den plan, og Århus som jeg ikke troede meget på inden sæsonstart, har med forbilledligt arbejde vist de ikke er det tynde ål.
Nuvel har de løbet ind i et par store nederlag, men deres snu træner Lars Skytte har brugt kampene mod topholdene til at turde spille bold, og det skal så komme dem til gode mod holdene de skal hente point mod.

Ingen tvivl om at Århus vil gøre det svært for Hvidovre, og Århus kan sagtens stå med alle point efter kampen, for de har de individuelle kvaliteter der kan afgøre kampen.

Derfor er det rundens mest spændende kamp

Benløse – Skanderborg
Sidste sæson vandt Benløse enkelt 9-3 og 9-7 over Skanderborg, og forventningen om en enkelt sejr til hjemmeholdet må være forventeligt.

Benløse har en særdeles bred trup, og mon de ikke spille ud med dette og sætter gæsterne under pres, deres to esser fra Ungarn er ved at komme i målform og unge Mathias Glass viser stadig højt niveau, og udover at lave mål, kommer der langt flere assister fra hans stav.

Skanderborg kommer under pres, og skal de drille Benløse, kræver det at alle deres profiler er med fra start.

Rødovre – Brønderslev
5 kampe har givet 5 sejre til Rødovre der har vist sig særdeles giftige under deres nye træner Claus Nisbeth.
Brønderslev der har mistet flere bærende spillere, ja de har gode spillere i truppen, men det har knebet gevaldigt offensivt for Brønderslev.

Rødovre laver i snit 8 mål per kamp og lukker blot 3 mål ind! Så er det svært at se Brønderslev få noget med hjem fra denne kamp, omvendt kan det være en gratis kamp for gæsterne til at få arbejdet med det offensive, men det kan betyde de får ørerne i maskinen, duen Dalkvist og Kleczewski har været skarpe i denne sæson og nede bagfra ligger Frederik Kobberup og laver sukkerballer til de offensive spillere.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blogstats

  • 636,078 hits
%d bloggers like this: