Århus – Benløse 2-15

Leave a comment

15/10/2017 by Steen Houman

Århus kørte friskt på mod Benløse med 3 angrebskæder, et modigt valg af træner Lars Skytte fra Århus mod de forsvarende mestre, men Århus kunne faktisk være fint tilfredse med deres indsats langt hen i kampen.

Naturligvis var Benløse storfavoritter, og isoleret set så var 2-15 et eller andet sted den forskel der kan være på de to hold.
Men Benløse måtte alligevel over 10 min før de fik åbnet scoringen mod Århus, credit til Århusholdet, der arbejdede for sagen mod Benløse, der kørte bolden godt rundt og skaber mange muligheder.

Nede 0-4 efter første periode, ja så var forventningen nok at nu blev Århus kørt over, men Århusholdet kan tage meget med fra anden periode, at spille 2-2 mod de forsvarende mestre i en periode, det er solidt.

Omvendt har Benløse næppe været helt tilfredse inden sidste periode, for nok var Benløse ikke presset, men helt optimalt var det ikke. Benløse kørte på, og de sidste 10 min af kampen falder hjemmeholdet sammen og så går det stærkt. 9 mål på 10 min, det viser klassen hos Benløse. Topscorer Mathias Glass havde de første 50 min lavet 1+1, og slutter så af med at lave 3 mål i slutfasen.
Daniel Nygaard var sammen med unge Glass de bedste for Benløse på dagen, hvor Mark Bek ligeså kan være tilfreds med sin indsats.

Lars Skytte, Århus:
Vi kørte på tre angrebskæder indtil timeouten i 3. periode. Derefter bliver vi nødt til at gå ned på to kæder pga. en skade og en der bliver nødt til at gå. Det fucker vores rytme lidt op, men det er stadigvæk ikke nogen undskyldning.

Jens Hagbarth, Benløse:
Vi spiller hele kampen på 3 kæder og får skabt en masse store chancer, hvilket også giver 15 mål:-) Århus kæmper alt de kan og spiller en rigtig flot 2. periode!

Århus – Benløse 2-15 (0-4, 2-2, 0-9)
Århus
Nicklas Perto 1+0, Eduard Sture 1+0
Benløse
Mathias Glass 4+1, Mark Bek 3+1, Jesper Roland 2+2, Peter Pfneiszli 1+2, Milan Adam 2+0, Frederik Pil 1+1, Niklas Elfving 0+2, Daniel Nygaard 0+2, Mikkel Christensen 1+0, Benjamin Sørensen 1+0,Anders Christensen 0+1, Nicholas MacCabe 0+1, Nikolaj Brixager 0+1

floorball nygaard og glass

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blogstats

  • 636,078 hits
%d bloggers like this: