Liga, hvordan gik det Skanderborg?

Leave a comment

29/06/2017 by Steen Houman

I min optakt om Skanderborg skrev jeg
Skanderborg, det helt store spørgsmål.

Hvor står de henne og hvad kan de.

Et er denne sæson, men hvad med på den lange bane?

Er det bæredygtigt?

For ingen tvivl om holdet havde særdeles kompetente spillere og en rutineret træner. Men kunne et hold klare sæsonen, med tanke på de ingen erfaring havde sammen. Nå ja, spillerne havde masser af spilletid sammen enten fra Frederikshavn eller Århus.

Skanderborg lykkedes i sæsonen, og det takket været de særdeles kloge spillere de havde i truppen, de vidste præcist hvornår de skulle levere i kampene.

Udfordringen var angrebet, det kneb med stabilitet i truppen, og det kostede noget. Halvdelen af Skanderborgs kampe endte med 2 mål i forskel, og de 7 af de 9 kampe, ja de havde Skanderborg som vindere.

I slutspillet var det tre tætte kampe mod Sunds der blev tabt, men netop mod de gode hold, der kneb det for Skanderborg, som dog vandt bege kampe over DM finalisterne fra Rødovre.

Nøglespillerne før sæson var for mig Christian Bendtsen, Brian Nielsen, Morten Mølby, Jeppe Juhl og Mathias Hansen.

Mathias Hansen gjorde det godt, og U19 spilleren viste potentiale! Morten Mølby valgte ikke at spille desværre, men de rutinerede Brian Nielsen og Christian Bendtsen var nøjagtig så gode som forventet.

Der var plusser i karakterbogen til Mathias Christoffersen, Lasse Rolighed samt Tomas Havelka, samt et stort plus til Nicklas Højholt som virkelig fik vist sit blik for spillet.

Næste sæson
Det bliver interessant at se, Christian Jespersen stopper som træner, det kunne ligne en tjans for Mathias Normann og Brian Nielsen som spillende trænere, og så er Århus FK kommet i ligaen, betyder det at spillerne der egentlig er fra Århus skifter?

Min kommentar før sæsonen:
Skanderborg, det helt store spørgsmål.

Hvor står de henne og hvad kan de.

Et er denne sæson, men hvad med på den lange bane?

Er det bæredygtigt?

For Skanderborg er en blanding af venner fra Frederikshavn og spillere fra Århus. For når de to klubber i Århus ikke er lykkedes med at etablere et ligahold, så har en håndfuld spillere sat sig sammen og gået til Skanderborg.

Men bliver de en del af Skanderborg eller blot en klub i klubben. Det må tiden vise om Skanderborg blot bliver en parentes i ligaen.

Holdet, ja det er blot at kigge nedad listen over navne og se det er mange spillere der kommer med masser af rutine og det er spillere med særdeles høj klasse.

Tag landsholdets anfører Brian Nielsen, uforudsigelige Morten Mølby (hvis han spiller) med blik for de mange assister og Christian Bendtsen der er en af Danmarks bedste backer.

Jeppe Juhl har tidligere lavet mange mål i ligaen og følgende spillere har masser af erfaring og niveau ved Lasse Rolighed, Philip Olsen, Rasmus Adamsen, Mathias Christoffersen, Morten Larsen, Glenn Christensen og så unge talentfulde Emil Rom.

Så er der to udenlandske spillere, Havelka og Gustafsson hvor sidstnævnte er en der sætter fart i sin kæde.

Jo der er masser af rygrad i dette hold. En del af spillerne har ligget stille sidste sæson, og må være rustne, men har de fået passet deres træning op til sæson, så burde det fysiske niveau holde, så må vi se om følingen og så er der når sæsonen starter.

Holdet træner to gange om ugen hvor to spillere står for dette. Til kampene henter de så en coach ind i form af erfarne Christian Jespersen fra, nå ja Frederikshavn.

Jeg er særdeles spændt på at se Skanderborg. Jeg tror vi vil opleve et hold der kan svinge voldsomt, men som hvis det hele klikker, kan være særdeles ubehagelige at møde, for de kan drille alle!

Hvor langt kan de gå. Slutspil kan de sagtens komme med i, men kvartfinalen bliver endestationen, men det kan sagtens være efter et drama!

Men overrask mig gerne på kort og lang sigt Skanderborg.

Brian Nielsen 18 14 32
Lasse Rolighed 10 13 23
Nicklas Højholt 4 14 18
Mathias T. Christoffersen 12 6 18
Christian Bendtsen 5 8 13
Tomas Havelka 9 3 12
Jeppe Juhl 8 3 11
Philip Olsen 10 1 11
Jesse Fortunato 6 4 10
Victor Gustaffson 4 5 9
Rasmus Adamsen 2 4 6
Glenn Christensen 4 1 5
Emil Rom 1 2 3
Mikkel Enggaard 1 1 2
Jeppe Skaarup 2 2
Mathias Nordmann 1 1
Rene Jensen 1 1

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blogstats

  • 635,500 hits
%d bloggers like this: