Sunds røg i DM semien, en snak med Sunds træner Peter Hug

Leave a comment

03/05/2017 by Steen Houman

1) Hvorfor blev vi slået ud i semifinalen?

Den første kamp tabte vi 8-4. 1. periode i denne kamp tabes 6-2. Vi så efter denne periode hvilke justeringer og obs punkter der var nødvendige og således formåede vi sidste 2 perioder at spille 1-1. Vi havde herefter en klar taktik og kampplan mod Benløse og vi formåede at give Benløse absolut kamp til stregen.

Vi blev ikke “kørt over” på nogen måde, men stod rent faktisk i 2 kampe hvor sejren skulle afgøres i overtid. Vi stod næsten med sejren i hånden i kamp 2, men grundet en meget begejstret Sunds spiller og efterfølgende dommerkendelse skulle vi i slutsekunderne spille 4 mod 6.

Selv et super velspillende Sunds mandskab kunne ikke klare denne modstand og vi tabte i sidste sekund. Der kunne reelt set have stået 1-1 efter de først 2 spillede kampe og den var svær at sluge umiddelbart efter at kampen var fløjtet af….scenariet havde jo således været en hel anden, hvis det var udgangspunktet når Benløse kom til Sunds.

Benløses bredde i truppen, den høje kvalitet blandt mange spillere gør en forskel, men ikke afgørende qua vi spillede så tæt. Det var marginaler der gjorde forskellen og her var Benløse skarpest.

2) Hvilke 3 spillere hos jeres modstander i kvartfinalen imponerede dig og hvorfor?

Der var egentligt kun 1 spiller som imponerede vildt og det var Mathias Glass. Han laver de afgørende scoringer og er en konstant trussel hvor end han befinder sig på banen. Han er et kæmpe talent i en meget ung alder. Derudover vil jeg dog nævne Daniel MacCabe som spillede med fysik og tempo der gjorde ham til en yderst solid back samt Tim Jannerup som både lavede mål, fyldte meget på banen og formåede at spille sine medspillere endnu bedre med gode sikre afleveringer på rette tid og sted.

3) Hvordan ser du som træner jeres sæson?

Vores seneste sæson var en videreudvikling af forrige sæson, men med udgangspunkt i samme mål og samme koncept.

Mål: Slutspils plads.
Koncept: Udvikling og afprøvning af unge Sunds spillere.

Vi er yderst tilfredse med hvad vi har opnået og håber vi kan bygge videre til ny sæson. Vi har en god ungdom med super potentiale og opadgående kurve i hold- og enkeltmandspræstationerne.

4) Hvis du skulle bestemme hvordan strukturen i ligaen skulle se ud, hvad ville du så ønske og hvorfor?

Personligt ser jeg ligaen bedst i nuværende form. De bedste møder de bedste og man møder kvalificeret udfordring. Derudover skal der være en seriøs 1. division, hvor spillere/trænere må indse og erkende, at man er nødt til at køre længere ture for at få gode modstandere og derved udvikling, hvilket jeg synes har manglet i Jylland og på Fyn.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blogstats

  • 635,442 hits
%d bloggers like this: